dimecres, 29 de desembre del 2010

CNN era pus

Com quan te surt un gra al cul, i se va infectant a poc a poc, CNN+ havia començat a ser el líquid infecciós (carregat de pluralitat i força imparcialitat) que tota empresa de comunicació vol carregar-se... Sí amics, recordau que les facultats de periodisme són ara factories d'empleats del McDonalds: tant se val escriure un peça per a l'informatiu del migdia que tallar una peça de carn picada provinent de no se sap on per fer un happy meal...


I com qui no quedi la cosa, els que creuen que fer un total és canviar l'oli a el seu Mercedes varen decidir que tenien ganes de fusionar-se (que ja es podrien haver conformat amb pegar un parell de polvos com tothom però no, als poderosos els hi va la marxa més que els simples mortals...) i, de passada, llevar-se un canal de sobre que, tot i estar asfixiat per una incomprensible manca de mitjans, aconseguia ajudar a comprendre un pel millor la merda de pais en el que vivim.
I com quan t'has de llevar un gra al cul perquè ja no et pots ni seure, els partíceps en el polvo més car de la història de la comunicació espanyola, vull dir, la fusió de Teleberlusconi i Canal Polanco Jr, decidiren que, ja que estam de crisis i li podem donar les culpes de tot, CNN+ no era viable.
Així que plof!! feim esclatar el gra que ens molesta, i plof! posam un canal en el que el pus i la porqueria és tan habitual que ja no ens fa ni oi enviar-nos-lo com si fos un tassó de suc de melicotó.
Gran Hermano 24 hrs!! Heu llegit bé GRAN HERMANO 24 HRS!!!!! Així, així! Així es fa la informació del segle XXI: és més important veure com un friki amb mig dit de front es neteja les dents per després anar a fer una prova de "fòbies", que saber què està succeint al teu voltant i poder contrastar-ho amb opinions de professionals sobre el tema.


I entre tant de pus, què ens queda? Doncs... bingo! internet!!
Com si fossim l'asterix i l'obelix a la Gàlia, en el nostre cas del pensament crític; vivim envoltats de romans que necessiten tenir controlades les masses per a amassar més denaris i sextercis en els seus contes corrents; uns romans que van atacant i prement poc a poc les llibertats que hi ha per la xarxa per a veure si enlloc de persones amb opinió poden convertir-nos en un concursant més de Grans Hermanos i, si tenim sort en aspirants a aquesta nova reialesa personalitzada en la figura de Belen Esteban... Menys mal que ens queda La Galia; no se si per molt de temps, així que aprofite-m'ho!!

... el meu altre io és qui mira el 24 hrs de tve

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada