dimecres, 28 de desembre del 2011

Me mates, Matas

Sí és que, Jaume, amb el Palma Arena no guanyam per ensurts...rei meu. Quan tots pensàvem que una sobtada malaltia endarreriria el poquet que falta per sobreseure el cas amb el qual demostrar que on hi hagi arena que se llevin els trajes valencians, van aquests jutges rojillos i destapen un pou de merda encara més profund, més negre i més pudent que esquitxa fins i tot a la família reial. Anti-patriotes aquest jutges! Punyeta!!!

Com si no fossin suficients els milions que els pagam per tenir una vida a cos de rei -vull dir, a cos seu-, va el gendre guapo i esportista del clan dels borbons i s'afica en merders que deixen les malifetes fetes per tu, Jaume,  en no res!!

Ara començ a veure les possibilitats de l'ascensor que no va enlloc del Palma Arena! Perquè batuadeu!!! Mentida!!! Sí que porta a qualque banda: O bé va directament a l'infern o bé és l'entrada que l'institut Nóos va recomanar fer per accedir al lloc on molts ens agradaria estar amagats, és a dir, sota terra. Perquè no em direu que no és per fer com els estruços quan s'acollonen, eh? Aficar el cap dins un forat i esperar que passi el perill.

(Foto: Diario de Mallorca)

De fet, jo no sé si hi ha perill amb aquests bergants... Be, demà si llegeixen això igual em tanquen el bloc on escric, i el de pisos on visc per ventura.. però a part d'això, l'únic perill és que aparegui, de cop i resposta, alguna factura extra oficial a nom meu per muntar un jocs europeus a les illes, perquè no m'estranayria que haguessin agafat el primer nom del cens per a fer uns apanyos en negre de... Res! uns milers d'euros.... Ai, si és que el Palma Arena, o milor dit, el Palma de mallorca Arena, dóna per escriure un culebrot més llarg, més interssant i amb més JR's per metre quadrat que el de Dallas i Nissaga de poder junts.

Només em queda una pregunta... En cas que això del duc de palma, de mallorca... (és que no m'acostum encara a la nomenclatura, que em perdoni en Mateu) tengui alguna cosa a veure amb tot aquest tinglado, que farà en Juanca? Un altre discurs de Nadal, igual d'ambigu però amb cara de més enfado? Aficarà n'Iñaki dins el Fortuna i l'enfonsarà davant Marivent? Obligarà a vestir-se com en Marichalar a tots els qui hagin aficat mà on no toca? 

Jo proposo varies solucions als magistrats illencs, estatals o internacionals que vulguin fer justícia (tanmateix d'aquí que vegem a algú d'aquests paios engarjolats, passaran anys infinits...) Aquí van:

1. Ara que està a la fi homologada la pista.. i ja que ens agrada desfer allò que els politics anteriors han fet abans; que el Palma de mallorca Arena sigui reconvertit ara en camp de balonmano i pista de jocs gratuïta per nins. D'aquesta forma recordaríem com pertoca les figures de Matas i Undargarin com mecenes exemplars de l'esport i augmentadores de la mitjana de la natalitat espanyola. Què millor que un pabelló "nou" i un "nin" cada quatre anys... xollo!

2. Que es sumi el que ens han costat els malbarataments fiscals fets pels polítics corruptes de les nostres illes durant els darrers 10 anys i s'enviin als països amb problemes greus per a que al manco els balears quedem com super solidaris i així deixem de ser considerats com uns paletos a qui ens poden espoliar els doblers, les terres, la cultura, la llengua i la forma de ser com societat, sense despentinar-se i sense que moguem un dit. Las islas de la calma ens diuen.... uns passotes és el que som.

3. Que l'Institut Nóos, sigui renombrat com Súus, així no el considerarem tan nostro i més gent el podrà posar a parir sense por. Ja sabeu que els illencs som endèmics per aquestes coses.

4. Que el palauet de Jaume Matas (al manco fins dia 25 de gener) i el palauet d'Iñaki Undargarin, es connectin via túnel per crear una alternativa real i lúdica al parc d'atraccions que els nous PPeros illencs ens volen endosar per via decret-llei... Què millor que visitar cases de famosos -rotllo el programa de La sexta- forrats, i excèntrics per fer de xafarders i tenir tema de conversa durant dies...( "heu vist aquesta escombreta del duc?, és més cool la de Mates....", "no tenen quadres de miró al bany per mentre fan cacona aquests...?"): Lucre ràpid això!

5. Ja que Marivent el pagam amb doblers de les arques de la Comunitat, que el palau s'obri al públic per anar a fer torrades els caps de setmana i que un pic per mes qualsevol membre de la familia reial faci de guia de visites per als qui vulguin saber quants nans de jardí tenen posats al pati o puguin cercar pots de cola-cao si volen...

6. Ja que el català serà un merit a les balears i no una obligació per als treballadors públics que hi facin feina, que els membres de la casa reial, (com treballadors publics que són) aprenguin a parlar català per a que continuin tenint algun merit sobre la resta d'espanyols, ja que ara per ara, no es pot considerar digne de cap merit portar una corona al cap.

7. Que Camps sigui enviat a falsificar iphones a xina, que és que aquest tipus està en tots els líos, tu! però tots tots!

8. Que es canviïn les profecies de Nostradamus, per les de Nóostradamus gracies a les quals acabar de confirmar i ratificar que en dos dies s'acaba el món. D'aquesta forma el judicis ja només seran davant els respectius deus en els que cregui cadascú; en cas de ser ateus com jo, ens conformam amb una altra possibilitat en el planetal Kepler 22b

Res, per si no teniu temps de demanar l'excomunió i voleu acabar de plorar... aqui van un parell d'enllaços extra:

- Pufo del gendre nº 1 per agrair la tasca dels col·legues de l'esade.: link
- A més de mafios, triat: link
- El soci anònim: link
- Per si ens cabia algun dubte de si mereix o no estar imputat, -com diuen els del PP- fins que hi hagi sentència no el comdemnarem: link
- Iñaki, gràcies al seu compi de malifetes, guanyarà unes setmanes per preparar-se la defensa: link
- No monteu comunions per als vostres fills ni filles: link Anau al Pequeño Mundo com fa tothom.

La veritat és que fent broma sobre aquestes coses, a hom li fugen les ganes de riure... Quina pena de món que ens toca empassar-nos... i de quina manera més tonta haurem de patir fins que la majoria s'adoni que el que escullen és poc encertat...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada