dijous, 22 de desembre del 2011

Si és que ens mereixem el que ens pasarà...

A no ser que canviïn radicalment les coses durant els futurs mesos, anys, segles... me sembla a mi que ens espera una època en què la paraula involució serà la que millor resumeixi allò que alguns ja pensavem que podia passar, altres miraven cap un altre cantó quan es deia, i d'altres -mentre negaven l'evidència- afirmaven que aquest és i serà el millor camí per sortir de la crisi... Pot ser de l'econòmica tenguem la sort de sortir-ne, però la vida que patirem a partir d'avui estarà en crisi permanent, de valors, d'idees, de llibertats, de pensaments crítics, d'intel·ligència col·lectiva.... vaja, una porqueria d'existència.

I és que si feim una ullada als minishtros que ha anomenat els dels filets de plastilina, a mí m'entra com un calfred que va recorrent tot el cos, des dels peus que l'aguanten fins el cor que el fa moure (i ja no vos cont què passa pel cervell quan recerques un poc en la història d'aquests senyors que ens governaran l'estat els propers 4 anys....) que em preocupa un ou.

Està clar, que pensar diferent als de la capital city, parlar un idioma que no sigui l'espanyol (que jo prefereixo anomenar-lo castellà, però vaja....), voler viure des d'una òptica ecologica i amb autonomia d'actuació vers Europa tenint en ment primer la gent del regne d'espanyYyaya, perdò Reino de EspaÑñÑñÑÑña.. serà cosa impossible.

No he investigat gaire, just unes piulades pel twitter, uns articles de per aquí i de per allà, i aquesta és la impressió terrorífica que em dóna la situació de la qual -n'estic segur- no podem ni arribar a imaginar fins quin grau de puteig haurem de patir, amb l'excusa de sortir de la crisi, a partir d'ara.

Resumint (i esper errar totalment): estarem governants per un titella -vull dir, president del govern- que per quedar bé amb el alemanys cumplirà escrupulosament amb mesures únicament destinades a abultar un poc més les butxaques d'uns poquets -intocables- que juguen amb els països com si fessin un truc del màgia borràs, el que passa que enlloc d'apostar un rebentat d'amazones a pagar pel qui perdi el joc o el truc, es dediquen a comprar i vendre els tresors publics dels estats a veure quin d'ells colapsa primer. Però, eh, que ni una llei hem sentit que es vulgui fer per aturar aquesta sangria...

I aquest president, obedient i salvador de la patria, s'enrevoltarà -atenció- de:

1. Un ex assessor de Leman Brothers per a que arregli els comptes estatals.. Un moment, ho repeteixo: un ex-assessor de LEMAN BROOOOOTHERSSSSSSS, després de Pricewaterhousecoopers i ara l'encarregat de pensar mesures per arreglar l'economia... bé, sense paraules...

2. Ah, no, sí que em queden paraules!!! Que és que amb qui més parlarà dels nostres doblers aquest senyor és amb un dels pesos pesants d'Aznar, responsable en bona mida de les lleis que varen fer possible la bimbolla inmobilaria gràcies a la qual estam pagant ara les conseqüències de voler anar més enllà del que podiem.... Això sí, Cristiano Ronaldo no ha de passar pena. 



5. Un ministre de medi ambient que té accions en empreses petrolieres (supòs que amb el que va escampar el prestige gràcies a ell, varen sorgir-ne un parell de noves amb matèria primera gratis) i que té un cotxe diferent per anar cada dia de casa seva al restaurant, que és l'únic lloc on el veurem a la vora d'una vaca, a no ser que tornin les boges i hagi de fer el paripé com quan fa uns anys.

6. Una ex ministra de sanitat, que ara ho serà de foment -un area igual vaja-... (ja ho veis, qui millor que una experta en aspirines per llevar el mal de cap que provoquen les grues currant de matinada perque no arriben a temps a la inauguració de l'autopista de peatge...?!). Esser humà aquest que ha donat pel sac fins que ha pogut criticant una llei de dependència, que va resultar que durant campanya era una de les principals fonts de crits per contar coses interessants quan les teles l'enfocaven als seus mitins pre electorals. I que sobretot, lluitarà des de Foment.... mmm.... a veure a..... ah, sí!! a fomentar, l'abstinencia sexual o el matrimoni de conveniencia abans que permetre abortar... ; els capellans, són els caPPellans.

Ai! les teles.... Les autonomiques, com que algunes que tenen audiència es veu que molesten massa perquè, miratuperon, són crítiques amb els que comanden i amb aquells qui ho fan malament, tendran el mateix final que [M], però més bèstia i vistos... Ja se sap: hem d'estalviar; i a més tants càrrecs de teles autonòmics no poden ser coberts pel personal d'Intereconomia, haurien d'estar pluriempleats i renunciar a la copeta de vi dels vespres és impensable, el vi del vespres va a missa! Així que o tancades o fusionades o en el millor dels casos privatitzades, -i donades a dit als amiguetes empresaris, clar-.


8. Un minstre de justicia, que si no hagués estat per a que a la dona de n'Aznar li fa ganes ser batlessa de la Capital, s'hagués quedat xarrupant banqueta, com sempre, per ser un tipus "massa centrista". Però vaja, li toca un ministeri en el que hi ha tantes mancances en els organismes que li pertoca controlar, que més que bona, la seva és una designació per a continuar estant putejat per ser el ninyo del centro. Ja hi tornarà...! Això sí, el majordom personal, i els pufos economics que no faltin al ministeri, eh? Els ordenadors dels jutjats de quan Bill Gates anava en bolquers, la falta de transparència del CGPJ, i la inusual màniga ampla de molts jutges amb la clase política, ja s'arreglarà una altre any, d'acord? No frisam!

9. A aquest altre li toca pagar el pato... diuen que és la quota catalana.. Bé, viu a catalunya, tot i que de català, català.... no en té gaire: és madrileny nascut a valladolid. Podria semblar que és dels guays de la classe, el que passa de tot per fer el seu camí, aquell que per vell, ja se les sap totes... Idò no!! Amics, aquí teniu la quota opus dei del govern.

10. L'amiga dels aturats, a partir d'avui és aquesta, que en la foto d'efe sembla la cosina d'Alf, és la única que de moment no te un curriculum per tremolar, això sí diuen els que s'han quedat sense ministeri, que si no fos amiguissima de la vice, no tendria cartera.

11. Amb la super mare d'Espanya com vicepresidenta i dona tot terreny, que mentre arregli el país anirà donant de mamar als xurumbels i preparant-los per ser un futurs economistes solidaris i feliços de poder ajudar als altres, tal com manen els canons de la llei divina, ehem... és la que es veia venir... la ninya de Rajoy, vaja. Quina por ¬¬

12. Si aconseguim tenir salut, després de les retallades en sanitat que ens esperen o el copagament que haurem de suportar, per ventura caldrà recordar-li a la menestra, que menjar bé igual no és suficient per tractar la neumonia... (estic fent un paral·lelisme amb el que va amollar la sargenta...), en alguns casos menjar en general serà difícil.

13. I un illenc, configura el govern... Be, no us emocioneu, un Canari! Que els baleras no pintam una M, només quan es tractar d'afluixar les carteres. El clon de Jose Mari Aznar, serà l'encarregat de tornar posar ordre a RTVE, (què ès això de ser independents a meam!!!), i arreglar quatre asuntillus més de passatú.... Ui, un altre banquer al regne per cert, que bé... Ara podrem combatre els mercats de tu a tu!! 

Crec que no em deixo a ningú.... tretze tipus que com els apostols i jesus ens hauran de convertir a la religió dels patriotes espanyols, dels solidaris (això vol dir, pringats), dels ineptes, dels obreretes baratos per a que els gestapos venguin a pegar un capfico a s'arenal a tot luxe i baratet, baratet, dels incultes, dels hipotecats, dels deshauciats (pero en Botin que continui fumant puros, i aprenent anglès que falta li fa al pobre home, eh?)... I així durant uns quatre o vuit anys (depen de quina forma hagin calat les reformes educatives i laborals destinades a crear idiotes i treballadors acollonits que no tenguin oremus a queixar-se ni un pel).

Res, que ens queden uns anyets ben curiosos...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada