dijous, 15 de desembre del 2011

A picar pedra

Amb tot el meu respecte per un dels oficis més propis i interessants de les nostres conrades: els margers, gent que fan de la pedra una matèria primera de l'artesania que després dóna aspecte propi al paisatge de les illes que tant agrada als que ens visiten, i que tan entestats en destrossar-ho estam els qui hi vivim. Proposo que tota aquella gent que promulgui parides, desfalqui doblers públics o apliqui l'estupidesa com a solució, sigui enviada a picar pedra, que és la forma subtil que tenia el padrí per animar a que la gent anàs a cagar a la via!

Però a quin cromanyó pocavergonya li cap al caparrot que, per agilitar la vida laboral dels joves, es paguin salaris d'un màxim de 400 euros? Que passa ara? Els sous de la gent que no arriba a 25 anys només s'ha de destinar a comprar playstations o què???
Minijobs???? Algún d'aquests esperpents lliurepensadors ha fet mai una mini-qualque cosa per una merda de salari?  Recordem que qui va demanar això fou el BCE, entitat dirigida per Mario Draghi!!!, un dels qui va contribuir de forma clara i directa a que l'economia feta sobre el castell de copes plenes de cava del que tothom xuclava a gust (i continua xuclant però amb canyetes més amples) es derruís emportant-se per davant els doblers dels qui fins fa uns anys pensàvem que la prima de risc, era una cosina a qui li agradava fer puenting . Un senyor aquest que es renta el cul amb bitllets de 500 és qui proposa això?! Mira! Això són 100 euros més que el màxim -que no mínim, atenció- que pretenen pagar per així "eliminar l'economia submergida...." Clar, és millor tenir una economia enfonsada que submergida, no? 

Bé... A meam; que m'embal... Crec recordar que per a que els joves tenguessin un espai laboral digne... Perdó! per a que els joves -i treballadors en general- tenguessin un espai laboral, la cosa passava per invertir en unes sigles molt boniques però, pel que es veu, sense gaire significat: I+D+I; sigles el màxim que poden arribar a voler dir ara és una cosa semblant a Ignorancia+Dondedijedigodigodiego+Incapacitat. Per tant, com que resulta que això d'invertir no és bona cosa ara, no sigui que els amics de la CEOE es quedin sense res per xuclar i omplir les panxotes cervesseres i caraijlleres des de les quals han sortit les idees per mesures com la que estic escupint a sobre... idò hem de retallar una miqueta més.
I no ho dic perquè avui tengui un mal dia i necessiti desfogar-me amb cavernícoles de copazo i puro que decideixen per jo allò què és millor que faci per a ells seguir omplint-se de chivas 12 anys les gargamelles. És que hi ha països que emprant aquesta mesura de l'I+D+I, estan tenint superavit!!!! Ei, que un d'ells és Irlanda!!! La rescatada!!!!!! Eooooo!!!!! Irlandaaaa! DraAAaaaghui!!!! Hay alguien ahi???

D'aquí no res, els xinessos que borden l'escut de Nike a les pilotes, seran els ídols al lloc dels quals aspirar arribar pels joves espanyols que acabin la carrera... Posats a donar mesures: per a quan davallar l'edat per poder fer feina a... no se... 8 anys?! Així mataríem dos pardals d'un plumasso: per una banda l'educació ja no seria necessària (tanmateix un cop aprés a llegir l'abecedari seria més que suficient per planxar les camises falsificades d'Armani) i per altra banda, la mà d'obra seria tan barata que ni els xinessos podrien competir amb els spanish obrerets en què els de Brussel·les i Berlin volen convertir-nos, que és que a sobre som més divertits nosaltres, on va a parar! Fiesta! Sangria! Olé!!!

Ja ho deia ja el padrí -A picar pedra!!-. Però ni això ens salvarà crec. Recordau que, al cap i a la fi, picar pedra és fer feina, i d'això ningú dels qui ens governen està disposat a fer-ne per a sortir realment d'una crisi de deute (el meu amb el banc per cert ningú me'l perdona) que està carregant-se les llibertats, les consciències socials i la intel·ligència col·lectiva en benefici de banquers, corruptes, llepaculs i mercaders.

Bé, proposo que els següents xatines de la foto finish presa esperant el tren del "durus" europeu, siguin dels primers en anar a picar pedra, porgar fum, a cagar a la via, a prendre pel sac... I a ser possible amb vestit ratllat de blanc i negre, o groc i negre com els Dalton. I és que per fer de germans Dalton, saps que n'hi ha de molts de candidats....



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada